Skip to content

Sejdinović: Aždaja skreće pažnju s glavne teme

here Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović smatra da se “veliki broj medija i novinara bliskih vlastima, od Informera, do Politike, snažno aktivirao da koliko-toliko umanji štetu nastalu političkim čistkama na Radio-televiziji Vojvodine, koje su izazvale veliku pažnju i međunarodne zajednice”.

Deltasone price On je za agenciju FoNet rekao da su imena koja su na meti “Informera”, kao što su Danica Vučenić, Sanda Savić ili Igor Božić, značajno doprineli profesionalizaciji RTV i uspostavljanju novih standarda, kao i razvoju kritičkog novinarstva.

Viagra online pharmacy “Iako su i ranije prozivani i etiketirani, jer su odavno već proglašeni za neprijatelje naprednjaka/patriota”, Sejdinović misli “da su trenutno samo kolateralna šteta aždaje koja pokušava sve kako bi skrenula pažnju za glavne teme”.

levitra is blue house dangerous Sejdinović je kao glavnu temu označio proteste “zbog demonstracije političkog nasilja na vojvođanskom javnom medijskom servisu”.

watch - best choice! Low Prices, 24/7 online support, available with World Wide Delivery. 100% Secure and Anonymous. Effective treatment for erectile (FoNet)

Published inAktuelno

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *